Zomer spellenweek 28 juli t/m 4 augustus

Hou je van bordspellen? Wil je een week optrekken met andere bordspellenfans in de prachtige Belgische Ardennen? Heb je 28 juli t/m 4 augustus nog niets te doen? Dan is de zomer spellenweek iets voor jou!

Wat je kunt verwachten

Een luxe villa in een prachtig landschap, excursies naar Luxemburg en andere bezienswaardigheden in de omgeving, groepsspellen, speurtochten, en natuurlijk een enórme verzameling aan bordspellen. We willen om de andere dag een of meer groepsactiviteiten aanbieden, zodat op de andere dag er lange bordspellen gespeeld kunnen worden.

Wat we van jou verwachten

Veel enthousiasme voor spellen. Je eigen bordspellenverzameling meenemen wordt van harte aangemoedigd, vervoer kan mogelijk verzorgd worden. Mocht je een activiteit willen organiseren en/of een leuk idee daarvoor hebben, dan horen wij dat graag.

Wat we nu van jou verwachten

Aanmelden kan door te mailen naar themole.nl@gmail.com. De hele week aanwezig zijn en mee eten zal ongeveer €175 kosten. Dit is exclusief excursies, maar inclusief reiskosten.

Wie kun je meevragen

Deze spellenweek is bedoeld voor iedereen die van bordspellen houdt, en een (vage) connectie heeft met TheMole. Ben of ken je iemand die met een molevenement of de Amazing Race heeft meegedaan, dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen. Op de Facebookpagina kun je zien wie zich al heeft aangemeld.

Twijfel je nog of wil je meer informatie? Laat het ons dan vooral weten.
Groetjes en hopelijk tot in de Ardennen!

Weekend C vol!

De inschrijvingen hadden een lange aanloop nodig, maar met de inschrijving van Loek is het deelnemersveld compleet: alle twaalf plekken zijn gevuld.

Over een paar dagen ontvangen de deelnemers de initiële vragenlijst, en dan is het nog een paar weken geduld hebben.

Inschrijvingen The Mole: Haunted geopend!

De inschrijvingen voor Weekend C zijn geopend! Weekend C? Ja, we gaan na twee succesvolle februariweekenden dit spel nogmaals spelen, met nieuwe deelnemers.

Wil jij hier een van zijn? Ga naar het deelnameformulier om je aan te melden.

Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 11 november t/m zondag 13 november 2016. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Meer informatie over The Mole: Haunted kun je vinden in het informatietopic op het forum. In het het inschrijvingentopic kun je zien hoeveel plekken elk weekend nog heeft.

We zien je aanmelding graag tegemoet!