Inschrijvingen The Mole: Top Secret geopend!

Het duurt nog even voor de molweekenden 2016 plaatsvinden, maar wij kijken alvast vooruit naar de zomer. Traditiegetrouw vermaken we ons dan een hele week met een molspel. Een verschil met voorgaande jaren is dat het molspel dit jaar meer op de tv-serie lijkt en minder op een bordspellenweek.

De molweek zal plaatsvinden van vrijdag 15 t/m zondag 24 juli 2016 op een nog zeer geheime locatie in het buitenland. We verklappen pas onderweg waar de reis naartoe zal gaan. Het enige wat we er over willen zeggen is dat de locatie in de EU ligt en dat we er met het vliegtuig naartoe zullen reizen.

Ga naar het deelnameformulier om je in te schrijven. Er is plek voor 10 deelnemers. We hebben besloten om iedereen een week de kans te geven om zich in te schrijven. Als er op 9 januari meer dan 10 mensen hebben aangegeven mee te willen als deelnemer, loten we uit die groep 10 deelnemers. Als er zich op 9 januari minder dan 10 mensen hebben opgegeven, geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Meer informatie over The Mole: Top Secret kun je vinden in het informatietopic. We zien je aanmelding enthousiast tegemoet!

Last-minute informatie

Hier even alle last-minute informatie op een rijtje:

  • We verwachten alle deelnemers uiterlijk zaterdag 4 juli om 11:00 bij de Mowglihut, adres Wolfskuil 15,¬†7731 AP Ommen.
  • Vrijdag zijn jullie vanaf 17:30 welkom in de Mowglihut. Het eten is om 19:00.
  • Ben je van plan om met de trein te reizen? Dan kan je in dit topic kijken of er mensen zijn met wie je samen zou kunnen reizen.
  • Een molweek is niet compleet zonder bordspelletjes! Als je niet weet welke spellen je wel of niet mee moet nemen, kun je in dit topic kijken of er iemand anders een spel al mee gaat nemen.
  • Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar er is (in ieder geval voor het begin van de molweek) erg warm weer voorspeld. Denk dus aan zonnebrandcr√®me, je zonnebril, etc. Mocht je een ventilator hebben en die mee willen nemen, dan zou dat erg op prijs worden gesteld.
  • Mocht je na vrijdagochtend de spelleiding willen bereiken, dan raden we aan te bellen en niet te emailen. Niet iedereen heeft goed mobiel internet rond de Wolfskuil.