Voorjaar 2013

In maart 2013 hebben Rinie, Michiel en Joost een intensief molweekend neergezet rondom de zoektocht naar het Amulet van Atlantis. Deelnemer Pleunie vertelt over dit weekend:

Overleg in de trein

Overleg in de trein op weg naar de locatie

Een Wie is de Mol?-weekend is geweldig! Je dompelt jezelf onder in een wereld van samenwerken in argwaan. De meerderheid is fanatiek bezig voor het winnen van de groep, en toch wordt iedereen weleens verdacht door een foutje of ‘vreemde’ keuze. Opletten dus, want elk detail kan van invloed zijn! De sfeer die hierdoor bereikt wordt is vergelijkbaar met de spanning van het spel op tv. Maar nu zit je er zelf middenin!

Eliminatie

Wie krijgt er dit keer een rood scherm en ligt uit het spel?

Vragenlijst

Pleunie vult een vragenlijst in.

De opdrachten zitten enorm goed in elkaar. Elke opdracht is een uitdaging, zowel voor de Mol als voor de groep. Er is goed nagedacht over de afwisseling tussen de spellen: actieve en rustigere groepsopdrachten, individuele opdrachten, grote en kleine opdrachten, binnen en buiten opdrachten. De organisatie zorgt ervoor dat er precies genoeg rustmomenten zijn tussen de verschillende onderdelen zodat er ook nog wat onderling overleg kan zijn om de Mol te ontmaskeren… of om mensen op het verkeerde spoor te zetten.

 

Bewegwijzering

Groep 1 past de bewegwijzering aan voor groep 2. Zal die op tijd aankomen op de plaats van bestemming?

Het grote avondspel is een belevenis op zich, zowel voor de deelnemers als voor degenen die al uit het spel zijn. Kortom: een geweldig weekend met supergave opdrachten! Het blijft spannend tot de ontknoping in de finale.

Geblinddoekt vierkanten leggen

Geblinddoekt vierkanten leggen, en dat met een mol in het team!”

Deelnemers:
Annemieke
Joris
Jos (mol)
Judith
Liesbeth
Marijke (winnaar)
Nora
Pleunie
Rob
Yvonne