Welkom

Welkom bij het psychologische groepsspel The Mole! Geïnspireerd door de welbekende tv-serie, diverse andere spelshows en vele bordspellen, hebben we de afgelopen jaren al diverse molevenementen gehouden.

In tegenstelling tot de tv-serie, spelen wij molevenementen in thema. Zo hebben we al gespeeld als beginnende detectives, als een mafiafamilie, in een volledig sprookjesbos en dwars door Amerika.

Bij de linkjes bovenaan kun je informatie vinden over:

  • het spel: de algemene regels en verloop van een evenement;
  • afgelopen evenementen: recensies en foto-impressies;
  • forum: informatie over aankomende activiteiten, afgelopen activiteiten, en natuurlijk een mogelijkheid om mee te kletsen. Ook houden we op het forum een inschrijvingen-lijst bij.

Geschiedenis
Oorspronkelijk zijn we als groep begonnen op het rollenspelforum Lupus waar we voornamelijk Weerwolven van Wakkerdam gespeeld hebben met de meest creatieve thema’s. In 2010 hebben we daar voor het eerst een forumversie van Wie is de Mol? geprobeerd, wat zo leuk bleek te zijn dat we het ook in het écht wilden gaan doen.

Door het succes van deze molevenementen en doordat de groep belangstellenden voor de real-life-evenementen meer en meer uiteen ging lopen met de forumversie, hebben we sinds 2012 een eigen website. We hebben de afgelopen jaren veel nieuwe mensen mogen verwelkomen op deze site en bij de evenementen.

2016
Voor 2016 staan de volgende evenementen op de agenda:

  • 11 – 13 november 2016: een weekend georganiseerd door Jolanda, Joris en Liesbeth, te Ommen.

Als je de organisatie van de het novemberweekend wilt bereiken, kun je het beste contact opnemen via themole.haunted@gmail.com.

Heb je interesse, registreer je dan op het forum en post mee. We zijn nu ook te vinden op Facebook!

Welkom bij The Mole!

 

We also welcome non-Dutch speakers, please contact us at themole.nl@gmail.com.