Informatie

Home Forums The Mole 2016: Haunted Informatie

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Joris 3 years, 8 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1467

  Joris
  Keymaster

  In het najaar van 2016 zal er een derde weekend van The Mole: Haunted plaatsvinden. Het gaat hier om hetzelfde spel dat afgelopen februari al twee keer gespeeld is. Dus heb je toen niet meegedaan, maar lijkt het je toch wel erg leuk, dan is er nu nog een kans!

  Heb je al wel meegedaan, dan is dit weekend helaas niet voor jou geschikt. In dat geval willen we je vragen om eventuele enthousiastelingen in jouw omgeving op dit weekend te attenderen.

  Wanneer
  Weekend C vindt plaats op vrijdag 11 november t/m zondag 13 november 2016

  Je bent op vrijdag welkom vanaf 17:00*, we eten om 18:30* en hopen rond 20:00* te beginnen met het spel.
  Op zondag spelen we tot uiterlijk 18:00*, waarna we gezamenlijk kunnen eten en iedereen rond 20:30* de locatie kan verlaten.
  * wijzigingen voorbehouden

  Locatie
  We spelen weer in groepsaccommodatie De Blokhut van organisatie De Wolfskuil te Ommen. Deze locatie ligt op ongeveer een kwartier lopen van treinstation Ommen.

  Inschrijven
  Inschrijven kan alleen via het deelnameformulier. Na invullen krijg je spoedig een mailtje van de organisatie met een betalingsverzoek. Pas na betaling zetten we je op de deelnemerslijst, die in dit topic te vinden is.

  Kosten
  De kosten zijn €110,- per deelnemer. We doen niet aan een voorschot en er komen dus ook geen nare verrassingen achteraf. Voor dit bedrag krijg je een eigen bed, voldoende maaltijden en tussendoortjes en een portie uitdagende opdrachten.

  Vol=Vol
  Voor Weekend C zoeken we maximaal 12 deelnemers. Wil je dus graag meedoen, aarzel dan niet en schrijf je snel in. We hopen naast de bekende gezichten ook weer nieuwe gezichten te zien op dit evenement. Ken je mensen (vrienden, familie, collega’s) die een molweekend ook zien zitten, wijs ze gerust op deze website of onze facebookpagina.

  Thema
  Tijdens de winterweekenden van 2016 zal het gaan spoken in Ommen, bij The Mole: Haunted! Hierbij willen we benadrukken dat het geen horrorthema is, en dat men geen schrikmomenten of bloederige taferelen hoeft te verwachten. Zo blijft het spel voor iedereen toegankelijk.

  Vragen
  Voor vragen kun je Jolanda, Joris of Liesbeth aanspreken, maar beter nog even mailen naar themole.haunted@gmail.com, je vraag hier stellen op het forum, of op onze eigen facebookpagina! (ben je daar nog geen lid, like de pagina dan nu 😉 ).

Viewing 1 post (of 1 total)

The topic ‘Informatie’ is closed to new replies.